Logo Buro Affoe 100 px

De 5 voordelen van WordPress voor jouw website

Bij Buro Affoe zijn we ervan overtuigd van de kracht van WordPress. Met zijn gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en aanpasbaarheid is WordPress een uitstekende keuze om een professionele website te bouwen en te onderhouden. Voor onze klanten adviseren we WordPress bij het maken van nieuwe website, of wanneer een oude website naar een nieuw cms moet worden omgezet. De 5 argumenten waarom WordPress het perfecte is voor jouw website, zetten we hieronder op een rijtje.

1. Gebruiksvriendelijkheid

Bij Buro Affoe begrijpen we hoe belangrijk het is om een gebruiksvriendelijk platform te hebben bij het maken en beheren van een website. WordPress heeft een intuïtieve interface en een eenvoudige editor, zodat je gemakkelijk pagina’s en berichten kunt maken en bewerken. Ook als je weinig tot geen ervaring hebt met websites beheren, kun je er tot zeker hoogte prima zelf mee aan de slag. Ideaal voor onze klanten die zelf met blogs posten of bijhouden van eigen pagina’s aan de slag willen gaan. Met WordPress kunnen wij als Buro Affoe snel en efficiënt werken aan een geschikt design voor jouw website.

2. Flexibiliteit en Aanpasbaarheid

Wij maken unieke websites, die aansluiten bij de behoeften en doelen van onze klanten. Met WordPress hebben we de vrijheid om het uiterlijk en de functionaliteit van jouw website volledig aan te passen. Met duizenden gratis en betaalde thema’s kunnen we het ontwerp van jouw website naar wens aanpassen. Liever een design ‘from scratch’? Ook geen probleem. Daarnaast kunnen we met behulp van plugins specifieke functionaliteiten toevoegen, zoals bijvoorbeeld een contactformulier, social media-integratie en zoekmachine-optimalisatie. De mogelijkheden zijn, kortgezegd, eindeloos.

3. Responsive webdesign

We kunnen het niet vaak genoeg herhalen: het is belangrijk dat jouw website op alle apparaten goed wordt weergegeven. Responsive webdesign heet dat. WordPress biedt een breed scala aan responsive mogelijkheden. Zo ziet jouw website er fresh uit op zowel desktops, tablets als smartphones. Met een responsive webdesign zorgen we voor de beste gebruikerservaring van jouw bezoekers, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken om jouw website te bekijken. Je snapt nu vast hoe belangrijk dat is.

4. Zoekmachinevriendelijkheid

Een goede vindbaarheid in Google én andere zoekmachines is essentieel is voor het succes van jouw website. Gelukkig is WordPress zoekmachinevriendelijk. Zo maken we het gemakkelijk om jouw website te optimaliseren voor zoekmachines. Het is natuurlijk niet voldoende om zomaar bovenaan in Google te komen, maar het is in ieder geval een goede start. We kunnen met WordPress werken aan het verbeteren van jouw zoekmachineposities, zodat je beter zichtbaar bent voor potentiële bezoekers.

5. Schaalbaar

Groei en ontwikkeling is belangrijk. Als jouw bedrijf groeit, dan wil je dat online ook mee laten groeien. Gelukkig is WordPress schaalbaar en aan te passen op de momenten dat het moet. Of je nu uit wilt breiden met een blog, een webshop wilt toevoegen of een memberships wilt aanbieden voor specifieke content: met WordPress kunnen wij je website aanpassen naar gelang de richting en groei van jouw bedrijf. Wel zo handig toch?

Bij Buro Affoe zijn we ervan overtuigd dat WordPress de ideale keuze is voor het bouwen en onderhouden van jouw website. Daarom werken wij er zelf al jaren mee. Met zijn gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en aanpasbaarheid stellen we jou in staat om een unieke en professionele website te maken voor ieder budget. Met responsive design, zoekmachinevriendelijkheid en uitbreidbaarheid biedt WordPress de juiste tools om een website te bouwen die voldoet aan jouw behoeften en de verwachtingen van jouw bezoekers overtreft. Neem contact op met Buro Affoe om de voordelen van WordPress voor jouw website te bespreken.

Meer weten?

Deel dit bericht

Leave a comment

LEES MEER BLOGS